Over de Western Ranch

Western Ranch Zeeland

Een westernranch, direct gelegen aan ruiterpaden die lopen naar een uitgestrekt gebied met o.a. bos en het Zeeuwse strand. De ranch is een onderdeel van Ride by the Sea, alwaar de Western-sport wordt bedreven in al zijn disciplines. 

Op de ranch staat het recreatieve Western-rijden centraal, al worden de trainingen zeer serieus genomen. Het aanspreekpunt op Ride by the Sea is gediplomeerde trainster Petra Nieuwkerk, die na een 5-jarige opleiding aan de Vlaamse Trainers School de benodigde Europees erkende diploma`s behaalde. Zij staat klaar voor al uw vragen.

Onze Saloon in de Grote Schuur

Onze Saloon in de Grote Schuur

Ook worden er regelmatig Westernclinics gegeven door topruiters uit binnen- en buitenland. Deze kunt u terugvinden in onze agenda.

Afgelopen jaar waren dit Kay Wienrich (voormalig bondscoach van het Duitse reining-team) en de Tjechnische trainer Honza Blaha.

Voor de kleine ruitertjes verzorgen we ook ponyritjes, u kunt zelf met één van onze shetland-ponies aan de hand, een rondje lopen door het zeeuwse land. Belt u wel even van te voren met Petra om te kijken of er een pony beschikbaar is.

Vanaf onze ranch loopt het ruiterroutenetwerk langs bos en strand. Met dit netwerk ontdek je veilig de mooiste plekjes van het gebied. Zo ontdekt u de mooie natuur die Walcheren u te bieden heeft. Na afloop van uw buitenrit is het zomers goed vertoeven op de veranda en in de koudere maanden bij het gezellig knapperende haardvuur in de saloon.

Wilt u eens een dagje van de omgeving genieten zonder paard? Geen probleem, dan verzorgen wij gewoon uw paard die dag!

Uw paard dient ingeënt te zijn tegen influenza / tetanus en met regelmaat ontwormt.

 

 

ONZE RANCH IS UITGERUST MET O.A.

  • Verlichte buitenbak
  • Een Westernstore
  • Overdekte afspuitplaats voorzien van warm en koud water
  • 12 Binnen-stallen
  • Roundpen
  • 2 Paddocks met uitloopstal.
  • Gedraineerde buiten-paddocks met zandbodem
  • Een gezellige Saloon

Translate

DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Guesthouse
Ride By The Sea


Wielemakersbaan 6
4371 PM Koudekerke – NL

Tel: +316-16600022 (Corné)
Tel: +316-48332652 (Petra)
E: info@ridebythesea.nl

freewifi-logo
Alle accommodaties zijn voorzien van gratis WiFi!

Share This
× Hoe kunnen we je helpen?