Westernranch

Een westernranch, direct gelegen aan ruiterpaden die lopen naar een uitgestrekt gebied met o.a. bos en het Zeeuwse strand. De ranch is een onderdeel van Ride by the Sea, waarbij eigen paard meenemen op vakantie tot de mogelijkheden behoort.
Vanaf onze ranch loopt het ruiterroutenetwerk langs bos en strand. Met dit netwerk ontdek je veilig de mooiste plekjes inde natuur die Walcheren u te bieden heeft. Zowel onderlangs de duinen, strand als over de ruiterpaden. Zie voor mooie impressie-foto’s onze Facebook-pagina

Paardenvakantie in Zeeland

Voor het verblijf van uw paard is het mogelijk om een ruime gedraineerde zandpaddock en/of een stal te boeken. Dit is te combineren met een verblijf in één van onze accommodaties. Hierdoor hebben zowel ruiter als paard een onbezorgde vakantie op nog geen 800 meter van het mooie Walcherse strand aan Dishoek, tussen Vlissingen en Zoutelande. Door de vele mooie uitrij mogelijkheden is het zowel zomers als ‘s winters zeer geschikt om met uw paard op vakantie te komen. Onze westernmanege is gelegen aan het ruiterroutenetwerk met duidelijke bewegwijzering op Walcheren. Het rijden over verbeterde ruiterpaden verbeterd en via nieuwe verbindingen tussen bestaande paden bestaat het netwerk uit talloze kilometers. Van het ruiterroutenetwerk zal ondermeer een kaart worden gemaakt, deze is bij ons beschikbaar ! Ook is het voor ruiters straks mogelijk om de route vooraf te plannen middels de online knooppuntenplanner.Voor het verblijf van uw paard is het mogelijk om een ruime gedraineerde zandpaddock en/of een stal te boeken. Of een combinatie hiervan, dus overdag een paddock en nachts op stal. Dit is te combineren met een verblijf in één van onze accommodaties. Hierdoor hebben zowel ruiter als paard een onbezorgde vakantie op nog geen 800 meter van het mooie Walcherse strand aan Dishoek, gelegen tussen Vlissingen en Zoutelande. Door de vele mooie uitrij mogelijkheden is het zowel zomers als ’s winters zeer geschikt om met uw paard op vakantie te komen. Onze westernmanege is gelegen aan het ruiterroutenetwerk met duidelijke bewegwijzering op Walcheren. Het rijden over verbeterde ruiterpaden en via nieuwe verbindingen tussen bestaande paden. Daardoor bestaat het netwerk uit talloze kilometers. Van het ruiterroutenetwerk is een ruiterkaart gemaakt, deze is bij ons beschikbaar ! Ook is het voor ruiters mogelijk om de route vooraf te plannen middels de online knooppuntenplanner. Onze ranch ligt direct aan dit netwerk en binnen 15 minuten staat u onder aan de duinen/op het strand.

Wilt u eens een dagje van de omgeving genieten zonder paard? Geen probleem, dan verzorgen wij gewoon uw paard die dag!

Uw paard dient ingeënt te zijn tegen influenza / tetanus en met regelmaat ontwormt.

ONZE RANCH IS UITGERUST MET O.A.

  • Verlichte buitenbak
  • Overdekte afspuitplaats
  • 8 Binnen-stallen
  • Roundpen
  • 6 Paddocks met uitloopstal.
  • Buiten-paddocks met zandbodem
  • Ruwvoer is droog kuilgras
  • Stalbedekking is stro.

 

Translate

DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Guesthouse
Ride By The Sea


Wielemakersbaan 6
4371 PM Koudekerke – NL

Tel: +316-16600022 (Corné)
Tel: +316-48332652 (Petra)
E: info@ridebythesea.nl

freewifi-logo
Alle accommodaties zijn voorzien van gratis WiFi!

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00