RideByTheSea-CadeaubonVorig jaar heeft Caroline op de Dutch Reining Events te Schijndel een cadeaubon van Ride by the Sea gewonnen.

De cadeaubon was voor een overnachting van 2 personen incl paarden en een verzorgd ontbijt in onze Guesthouse en Western-Manege net buiten Vlissingen.

Ze heeft even gewacht tot het geschikte moment om naar onze prachtige provincie zeeland af te reizen was het eindelijk dan zover, weekendje weg met paard aan hun zijde.

Glenn & Caroline hebben van een heerlijk weekend aan zee kunnen genieten, veel zon, zee, strand en duinen en de prima verzorging van de inwendige mens, wat wens je dan nog meer.

In onze verblijfsaccommodatie, de Studio, was het een zeer bijzonder en gezellig weekend met de paarden aan het strand. Met begeleiding op een geslaagde strandrit en genieten van de Zeeuwse kust tussen Koudekerke en Dishoek.

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00