Aankomend weekend Last-minute naar Zeeland? Op Ride by the Sea hebben we nog het Chalet te huur. Deze vakantiewoning voor max 6 personen

Gelegen tussen Zoutelande en Vlissingen en op loopafstand van strand en duinen ligt deze ruime accommodatie met eigen terras.

Voorzien van 3 slaapkamers, 1 badkamer en een eigen terras is dit een ideale woning voor uw weekend weg.

Heerlijk fietsen of wandelen en daarna ontspannen in dit sfeervolle vakantiehuis.

Tevens kun je genieten van de rust en de omgeving, de natuur biedt weer volop mogelijkheden en zeker met het strand en de duinen op 1 km afstand is het een aanrader.

Zeeland, de provincie met de meeste zonuren en achter iedere duinovergang een strandtent voor een verdiend rustmoment aan de zee. Met 490 kilometer kust is het strand altijd dichtbij. Dijken, duinen, dammen, haventjes en uitgestrekte ruimte sieren de kustlijn. Karakteristieke paalhoofden of juist brede, ononderbroken stranden, hoge duinen met fiets- en wandelpaden, gekleurde strandhuisjes op het zand… Zeeland heeft het allemaal.

Ride by the Sea is een familiebedrijf met meerdere mogelijkheden, vooral de centrale ligging, tussen Vlissingen, Middelburg en Zoutelande is ideaal.

Voor meer informatie zie  https://www.ridebythesea.nl/het-blauwe-huis/

Als u wilt reserveren of meer informatie wilt mail naar info@ridebythesea.nl of bel naar Petra 06-48332652

Van harte welkom!

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00