Centraal gelegen tussen Zoutelande Middelburg en Vlissingen. Genieten van het rustige Zeeland, vanuit een mooi vakantiehuis/vakantiewoning/vakantieappartement. Op slechts 800 meter van het strand van Dishoek gelegen. De zon gaat schijnen, de natuur staat vol in bloei, dus mooie omstandigheden voor een mooie wandel- of fietstocht langs de Zeeuwse kust Welkom in zeeland op Ridebythesea, gelegen tussen Koudekerke en Dishoek. Releaxen bij zonzeestrand

Deze accommodatie is een echte aanrader!!!

Informatie over beschikbaarheid en mogelijkheid tot reserveren :

Ons Appartement heeft 2 slaapkamers en biedt de mogelijkheid om te overnachten met 4 personen.  Het Appartement heeft een eigen terras aan de voorzijde. Bij binnenkomst is er een halletje met een gescheiden douche en toilet.

Daarna komt u in de woonkamer, met een open keuken en aansluitend de slaapkamers.

Het Appartement is voorzien van centrale verwarming en er is TV en WIFI aanwezig ! Een accommodatie die voorzien is van alle gemakken om uw vakantie en/of weekend tot een succes te maken. In deze leuke, knusse accommodatie zijn alle facetten hiervoor aanwezig.

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00