Nu we toch hopen dat de winter zijn beste tijd heeft gehad, richten we ons op de komst van het voorjaar in Zeeland. Zo ook op Ride by the Sea, waar u de keuze heeft uit meerdere vakantiehuizen. In het voorjaar genieten van de Zeeuwse natuur, te voet of op de fiets? Wij kunnen het je van harte aanbevelen. Vanaf Ride by the Sea zit je zo op allerlei mooie plekken op Walcheren, maar ook de andere eilanden zijn goed te bereiken, Schouwen-Duiveland, Noord- en  Zuid-Beveland. Zo ontdek je de pracht van Zeeland, van woeste polderlandschappen tot lieflijke boomgaarden en uitgestrekte vogelgebieden. Natuurlijk blijven de Zeeuwse stranden de grote trekpleisters, ze zijn schoon en aangenaam en de lucht voelt zacht. Vanaf uw vakantiewoning op Ride by the Sea staat u na 1 km wandelen onderaan de duinen van Dishoek en dient u deze alleen nog over te gaan om te genieten van de Zeeuwse rust op het strand.

Als de weergoden gunstig gezind zijn dan staan de deuren van de strandpaviljoens open om je te ontvangen en anders is het achter het glas ook genieten met een versnapering. Met Zoutelande, Domburg, Oostkapelle en zelfs Veere op fietsafstand is het te hopen dat het voorjaar ook de gelegenheid geeft om van de eerste zonnestralen te genieten op een gezellig terras .

Wil je toch meer actiefs, dan is een kitesurfen of wellicht een rit te paard langs de Zeeuwse kust een mogelijkheid.

In ieder jaargetijde is er voor ieder wel wat wils.

Op zoek naar een mooie accommodatie voor uw weekend weg of zelfs een korte vakantie? Op Ride by the Sea, tussen Koudekerke en Dishoek bent u op de ideale locatie. Voor meer informatie www.ridebythesea.nl of bel/mail voor meer informatie

Tot snel!

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00