Een rustige periode aan de Zeeuwse kust ?

Toch zie je de eerste toeristen in de weekenden alweer Zeeland binnen rijden. Op Ride By The Sea is het ook relatief rustig, ondanks dat we dit weekend een Groepsaccommodatie hebben verhuurd aan een groep Belgen. Ze gaan het dit weekend treffen met het aankomende lenteweer aan de Zeeuwse kust.

Dit weekend nemen ze deel aan een wandeltocht tussen Vlissingen en Koudekerke, dat wordt genieten van de natuur onder aan de kust en duinen. In de accommodaties wordt er ook niet stilgezeten en zijn de voorbereidingen in volle gang voor het nieuwe seizoen.

Ons Groepsverblijf, Guesthouse voorzien van nieuwe branddeuren, wanden behangen, muren sauzen, deuren schilderen, etc. Dank aan Onderhoudsbedrijf Oscar Peeters en Schildersbedrijf Noor voor het mooie resultaat ! Vanzelfsprekend ook zelf handen uit de mouwen, want zeker geen periode om achterover te leunen !

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00