Het hoogseizoen in ten einde en dan is het tijd voor een iets rustigere verhuurperiode en wat andere doelgroepen.

Het 3e weekend van augustus hadden we het genoegen om voetbalvereniging WHS op Ride by the Sea te faciliteren in de beide groepsaccommodaties.

Met de verzorging van een heerlijke BBQ en de nodige dorstlessende versnaperingen, was het een zeer leuke en gezellige avond. De volgende morgen weer vroeg uit de veren voor een stevig verzorgd ontbijtbuffet in onze Saloon en daarna door voor een strandwandeling aan de Zeeuwse kust. Heerlijk genieten van de omgeving van Dishoek tussen Vlissingen en Zoutelande en afsluitend een bakje koffie op een strandtent naar keuze. Alle weersfacetten waren aanwezig; wind, zon en een heerlijke temperatuur voor een geslaagde ochtendtraining. Bij terugkeer op Ride by the Sea stond er een lunchbuffet klaar. Na afloop alle lof gekregen over de faciliteiten en groepsaccommodaties en hopelijk doet de ‘ mond op mond-reclame ‘ in het Zeeuwse zijn werk en kunnen we wellicht in de toekomst nog meer verenigingen verwachten. Op slechts 800 meter van het Zeeuwse strand is het natuurlijk een ideale locatie, voor een trainingskamp, coachings, seminairs, e.d.

Afgelopen weekend hadden we de groepsaccommodaties weer regulier bezet met een vriendenweekend en een familiereünie, dus allerlei soorten groepen kunnen we huisvesten.

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00