START VLISSINGER STADSWANDELING
Elke zondag bij het muZEEum
Een stadswandeling door Vlissingen is een unieke manier om de verhalen van de stad te leren kennen. Een stadsgids voert u door bijzondere steegjes, langs interessante pleintjes en kent de verhalen van de stad. Wat heeft een oud-loods bijvoorbeeld allemaal meegemaakt? Welke verhalen schuilen er achter de gevels van de stokoude panden? Vlissingen, een stad van verhalen. Leer ze kennen met een Vlissinger stadswandeling.
Stadswandeling op zondag
Vanaf 8 april tot en met 28 oktober 2012 kunt u elke zondag om 13.30 uur meelopen met een stadswandeling van ongeveer anderhalf uur. Dit kost € 6,50 per persoon. Het is mogelijk om met korting op dezelfde dag het
muZEEum te bezoeken. Als er kermis is in Vlissingen (15 en 22 juli), tijdens Monumentendag (9 september) en tijdens de ZEEdag (14 oktober) is er geen stadswandeling.
Stadswandeling voor groepen
Voor groepen kunnen wij op elke willekeurige dag een stadwandeling organiseren. Per gids kunnen er maximaal 20 personen mee. Stadswandelingen in een vreemde taal zijn ook mogelijk
Ook bij een stadswandeling met een groep is het bijzonder aan te bevelen om deze te combineren met een muZEEumbezoek, al dan niet met gids. Als u het muZEEum op dezelfde dag met uw groep wilt bezoeken onder begeleiding van een gids, geef dit dan aan bij uw reservering. Mogelijk kunnen wij dezelfde gids inplannen. U zult dan vele interessante en leuke verbanden ontdekken tussen uw bezoek ‘buiten’ en ‘binnen’. Bovendien krijgt u ook nog eens korting op de normale entreeprijs (alleen op dezelfde dag).
De stadswandelingen worden georganiseerd in samenwerking met de Gidsendienst Zeeland van Promotie Zeeland Delta en starten vanuit het Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen.
Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00