VVR01Dit weekend heeft de Vlaamse Vrijetijds Ruiters (VVR) onze groepsaccommodatie uitgekozen als verblijfplaats om een aantal mooie ritten te maken langs het Zeeuwse strand. De groep bestaat uit 20 personen en 18 paarden. De paarden staan na de lange buitenritten door het walcherse landschap op onze gedraineerde zandpaddocks en genieten van het eindelijk doorgebroken voorjaarszonnetje. Omdat ze de hele dag op rit zijn hebben ze gebruik gemaakt van de mogelijkheid om all-in te boeken, hierdoor hoeven ze zich niet druk te maken over de maaltijden. Als ze terugkomen van hun rit staat ‘s avonds de tafel gedekt klaar met een lekkere warme maaltijd.

VVR02

 

 

 

 

 

 

 

Door één van onze andere paddocks in te richten als parkeerplaats kunnen we ook makkelijk al uw trailers op ons eigen terrein kwijt.

Wilt u zelf ook een geheel verzorgd weekend doorbrengen op onze ideale overnachtingslocatie, kijk dan even op onze boekingspagina om te boeken.

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00