Nog een paar weken en dan start het nieuwe verhuurseizoen weer in zijn hevigheid los in Zeeland. Eind maart met Pasen, dan zal onze mooie provincie wel weer vol zitten met toeristen en/of dagjesmensen die komen genieten. Zeeland wordt geassocieerd met zon, zee en strand, maar dat was afgelopen weekend toch ff anders. Zo heeft alles zijn charmes en ook het winterse weer !

Op de afbeeldingen onze Boerenschuur, met daarin onze Saloon en tevens de ontvangstruimte en ook het Chalet. Dat momenteel in de laatste fase van de verbouwing komt. De finesse afronding en dan is het medio maart voor de eerste keer verhuurd in de nieuwe vorm. Meer luxe en kwaliteit, voor de gasten die bij ons verblijven. Groepen, maar ook gezinnen, families en andere soorten gezelschappen, kunnen onderaan de Zeeuwse kust genieten van het mooie Zeeland.

Als Ride by the Sea hebben we het voordeel dat we op een schitterende locatie liggen, het strand op loopafstand en centraal op Walcheren. Verder middenin de ruiter, fiets en wandelpaden, wat je heel snel op de juiste plek van bestemming brengt. Gelegen naast Vlissingen en Middelburg en tevens nabij Zoutelande. Zoekt u naar een geschikte vakantie en/of weekend locatie, welkom op ons mooie familiebedrijf.

Ride by the Sea heeft naast groepsaccommodatie, ook een Chalet, Boerenwoning en een Appartement, dus meerdere vakantiewoningen en voor ieders wat wils. 1 Maart van de start van de meteorologische lente, dus na alle kou en sneeuw van afgelopen week, kijken wij al uit naar het vervolg van het voorjaar ! WELKOM !

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00