Einde van seizoen 2015 nadert en wat een mooie afsluiting. De mooie weersomstandigheden van de afgelopen tijd, werken er natuurlijk zeer aan bij!

Op dit moment hebben we op Ride By The Sea nog meerdere verhuurmogelijkheden, ook voor uw vakantie of weekendje weg met de paarden. Kijkend naar de afgelopen weekenden, hebben de gasten het bijzonder getroffen aan onze mooie Zeeuwse kust.

Het strand blijft toch echt de grootste trekpleister, zowel voor een wandeling of een lekkere versnapering op een strandtent. Toch heeft Walcheren nog veel meer mooie trekpleisters, waar de mensen graag een bezoek aan brengen, neem nu Veere, Domburg, Middelburg etc. Deze periode heeft nog veel meer pracht en praal, neem nu onze mooie natuur.

Zowel voor wandelingen, fietsen, buitenrit te paard e.d. in dit mogelijk op het mooie Walcheren op de hiervoor speciaal aangelegde paden. Vergeet ook niet onze duinen en de aangrenzende kuststrook, prachtig in deze seizoensperiode.

Al met al een mooie omgeving en Ride By The Sea als ideale accommodatie om te verblijven. Welkom en tot ziens aan de Zeeuwse kust.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00