In deze periode is ons Appartement nog beschikbaar. Gelegen op loopafstand van het Zeeuwse strand.

U bent van harte welkom op ons familiebedrijf Ride by the Sea om voorafgaand aan het hoogseizoen nog te genieten van de Zeeuwse kust. Ons Appartement hebben we recent opgeknapt en voorzien van enige cosmetische aanpassingen. Deze verbeteringen werken mee aan een mooiere en sfeervolle accommodatie. Het Appartement is een verhuuraccommodatie waar regelmatig paardenmensen in verblijven, die hun eigen paard/en mee kunnen nemen op vakantie. Daarnaast ook heel veel gezinnen, die genieten van het Appartement, voorzien van 2 slaapkamers. Vlakbij het Zeeuwse strand, duin, zee en bos liggen we centraal op Walcheren tussen Koudekerke en Dishoek. Met de hit van Blof  ‘Zoutelande’ een inmiddels zeer bekende en mooie omgeving aan de kust ! Een verblijf in deze mooie omgeving met nog steeds de meeste zonuren van Nederland. U kunt in deze periode genieten van de vele festiviteiten op Walcheren. Of op de fiets of te voet te genieten van de Zeeuwse luchten en omgeving. Het Appartement is een mooie accommodatie om uw vakantie of een een heerlijk weekend in eigen land door te brengen.

Daarnaast hebben we ook nog andere accommodaties zoals een grote groepsaccommodatie, ons Guesthouse, een prachtig Chalet en nog een vakantiewoning, ons Boerenhuis. Voor meer informatie https://www.ridebythesea.nl/contact/ of bel of mail ons.


 


Als u wilt reserveren voor één van onze accommodaties kunt u dat doen door in de onderstaande beschikbaarheidskalender de begin- en eind-datum van uw gewenste periode aan te klikken, vervolgens krijgt u de mogelijkheid om het reserveringsformulier in te vullen en te versturen via onze website.   Na het insturen van het reserveringsformulier krijgt u van ons een Reserveringsbevestiging opgestuurd met daarbij een kopie van onze Algemene Voorwaarden, waar o.a. ons huishoudelijke bepalingen instaan en u de betalingsverplichting kunt teruglezen. Uw reservering is pas definitief als u de bevestiging ondertekend naar ons terug stuurt én de aanbetaling van 40% van het totaalbedrag voldoet. De resterende 60% van het bedrag moet voldaan worden voor aankomst, mocht het bedrag de dag van uw aankomst nog niet op onze rekening zijn bijgeschreven dient het restbedrag contant te worden afgerekend op de dag van aankomst!! Op de dag van aankomst kunt u uw auto op de parkeerplaats zetten en dient u zich te melden in de “Grote schuur”. Na het afhandelen van de nodige administratieve handelingen, zoals het invullen van het overnachtingsregister van de gemeente Veere, krijgt u de sleutel van uw accommodatie en een kleine uitleg over de accommodatie en kan uw vakantie beginnen. Voor het invullen van het overnachtingsregister dient u uw paspoort of rijbewijs mee te nemen.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00