Afgelopen weekenden de 1e stormen van het jaar in Zeeland mogen trotseren en dat ging gepaard met veel natuurgeweld aan de Zeeuwse kust. Maar ook dit heeft zijn charmes, dat is nu echt uitwaaien aan het strand.

Dan nog heeft Zeeland veel te bieden, wandelen en dan heerlijk op een overdekt en verwarmd terras een drankje en hapje nuttigen. Middelburg, Veere, Oostkapelle, Domburg, Zoutelande, Dishoek lenen zich daar perfect voor.

Dus zoekt u in aanloop naar het nieuwe seizoen nog een mooie locatie of bijvoorbeeld uw weekend door te brengen, Ride by the Sea heeft hiervoor de passende accommodaties. Van jong tot oud en van een mooi vakantiehuis, een groepsaccommodatie en appartement. Een prima plek om even te onthaasten, Carnaval te ontvluchten of gewoon te genieten van Zeeland.

De natuur bereid zich voor op de lente, met fluitende vogeltjes, knoppen van de bladeren aan de bomen. Het lijkt er nog niet op met al die buien, maar laat het voorjaar maar komen. Om het lentegevoel compleet te maken laat de zon zich regelmatig zien, dus ideaal om heerlijk buiten te zijn, voor een frisse wandeling of fietstocht.

Ride by the Sea biedt met verschillende mogelijkheden in accommodaties voor ieder wat wils.

Bezoek onze site www.ridebythesea.nl om deze mogelijkheden te bekijken of bel naar 06-48332652.

 

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00