TurnCentrum Twente in Groepsaccommodaties

TurnCentrum Twente in Groepsaccommodaties

TurnCentrum Twente uit Hengelo voor een overnachting bij ons in de groepsaccommodaties ter voorbereiding op 22 November NK Club en Airtumbling te Middelburg. Incl ontbijt, ff aanpoten voor 35 personen op de vroege morgen.

Groepsaccommodatie Zeeland

Met de accommodaties van Ride by the Sea zijn er mogelijkheden om combinaties toe te passen. Ons Guesthouse en de inpandige Studio geven samen een capaciteit van 20 personen. Aangrenzend hebben we ook nog ons Appartement (max 4 pers), waar je dan een groep van max 24 personen in kunt faciliteren !

Daarnaast hebben we ook de Groepsaccommodatie (Blauwe Huis), waar we ook diverse combinaties in de verblijfsaccommodaties mee kunnen maken. De accommodaties is op zich al op te delen in 12 en 4 personen. Beide groepsaccommodaties hebben een gezamenlijke capaciteit van max 36 personen, uit te breiden met het Appartement naar 40 personen.

Doordat alle accommodaties vrij dicht bij elkaar liggen, kunnen er ook grotere groepen komen voor een weekend en/of vakantie .

Groepsvakantie aan Zee

Groepsaccommodatie Zeeland

Groepsaccommodatie Zeeland

Onze beide Groepsaccommodaties zijn rolstoelvriendelijk. Op de gezellige binnenplaats en terrassen is het heerlijk vertoeven, eventueel met de mogelijkheid om hier te BBQ-en. Bij uw verblijf behoort het boeken van een maaltijd tot de mogelijkheden, indien u hier gebruik van wilt maken dient u dit wel van te voren aan te geven. We hebben een samenwerkingsverband met meerdere Groepsaccommodaties in Zeeland, aangesloten en gebundeld in www.groepenzeeland.nl. Tevens hebben we een samenwerkingsovereenkomst met Heerlijkehuisjes vakantiehuizen.

Ride by the Sea heeft groepsverblijven voor meerdere doelgroepen geschikt, zoals; jonge gezinnen, ouderen, vakantie met uw woongroep, backpackers, (sport)verenigingen, familieweekenden en/of reünies, maar ook faciliteren wij diverse trainingen en coachings. U kunt ons vinden tussen Koudekerke en Dishoek aan de Wielemakersbaan, een zijweg van de Strandweg. Verschillende ANWB-borden wijzen u de weg naar onze locatie. Wij zijn gelegen op het zeer uitnodigende Walcheren, één van de grote trekpleisters van Zeeland. Met de fiets-, wandel- en ruiterroutes ‘ naast ‘ de deur, kunt u op verschillende manieren genieten van de prachtige omgeving, met zijn typische Walcherse dorpjes en mooie plattelandswegen.

Andere mogelijkheden in onze omgeving zijn, ook voor onze kleine gasten: Mini Mundi, Indoorspeelcircus Bambini, Deltapark Neeltje Jans, het Arsenaal, Imkerij Poppendamme, Molen de Jonge Johannes, reptielenzoo Iguana.

Veranda by night

Veranda in de nacht

Andere bezienswaardigheden in onze omgeving zijn: het Veerse Meer maar natuurlijk ook de binnenstad van Vlissingen, Middelburg en niet te vergeten het zeer toeristische Veere en Domburg, dat het gehele jaar geopend is. In de zomer de verschillende toeristische markten en natuurlijk het folkloristische ringrijden in de Walcherse dorpen. Verder liggen we op een De grootste trekpleister blijft natuurlijk het strand, zowel ´s zomers als ´s winters.

Strand op 800 meter

Op ongeveer 800 meter liggen de meerdere duinovergangen van Dishoek, met daarachter de kilometers lange zandstranden. Bijna iedere duinovergang heeft een strandtent, waar u na een bezoekje aan het strand nog een versnapering kunt nuttigen. Heerlijk genieten van de rust en het wijdse zicht, met de vele mogelijkheden. Diverse sportmogelijkheden, als paardrijden, hardlopen, mountainbiken, voetbal, volleybal, etc. Ride by the Sea is een sfeervol en gezellig familiebedrijf, waar u voor een weekend en/of weekje kunt uitwaaien aan zee of gewoonweg lekker kunt genieten aan het strand.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00