fietsen_02De scholen in Zeeland zijn ondertussen alweer begonnen en voor de rest van Nederland loopt de zomervakantie ook op het eind. Ook wij hebben een super mooi zomerseizoen gehad op ons familiebedrijf met een volledige vulling vanaf het begin van de zomer tot en met medio september. Voor de nazomer is er nog wel plek in de accommodatie, dus wilt u nog even nagenieten van de zomer in onze mooie omgeving bent u van harte welkom.

De stranden van Dishoek en Vlissingen zijn ook in de nazomer een mooie plek om te genieten van de Zeeuwse kust. U kunt hier gewoon genieten van een weekendje of weekje weg in eigen land.

Bezoek onze reserveringspagina om te kijken of onze Groepsaccommodatie, het Boerenhuisje of ons Finse Chalet nog plaats kunnen bieden aan uw groep of familie.

nazomer

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00