In het weekend van 8 t/m 10 maart hebben we wederom een super geslaagde trainingssessie van Sirius Commitment gefaciliteerd.
De deelnemers hebben een super geslaagd weekend gehad o.l.v. van Trudy en Bob Feijen, ondersteund door een team van gekwalificeerde trainers.

Serious Commitment kiest onze locatie uit voor hun trainingsweekenden vanwege de mooie locatie aan de Zeeuws kust en de rust die onze accommodatie uitstraalt.

Ride by the Sea leent zich perfect voor het faciliteren van uw trainingen, coachingssessies en team-buildings activiteiten.

Het verblijf in de Groepsaccommodaties en/of Boerenhuisje is te combineren met een volledig verzorgd arrangement met daarin ontbijt, lunch en diner voor u en al uw deelnemers.
Voor meer informatie over deze mogelijkheden kunt u conatact opnemen met Corné (+316-16600022)

Sirius Commitment – Op weg naar succes

Alssirius_bordeaux u doet wat u altijd deed, dan zult u krijgen wat u altijd kreeg. Tijd om andere dingen te gaan doen. Sirius Commitment doet andere dingen. Belangrijker: leert u om andere dingen te gaan doen. Met als resultaat persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen in een richting die u wenst. In de richting van succes bijvoorbeeld.

Sirius Commitment coacht bestuurders, leidinggevenden en managers in profit en non-profit. Daarnaast worden groepstrainingen gehouden op bergtopverschillende locaties in Nederland, Turkije en Gran Canaria. Op aanvraag kan Sirius Commitment ook voor andere trainingslocaties zorgen. Die trainingen zijn inspirerend, intensief en effectief. Dat geldt ook voor de opleidingen van Sirius Commitment op het gebied van communicatie hNLP – NLP. Dit pakket van inzichten en methoden helpt mensen om grip op hun eigen leven te houden of te krijgen en vanuit die grip te groeien.

Sirius Commitment biedt daarnaast een breed palet van specifieke diensten op het gebied van werkgerelateerde activiteiten. Daarbij kan worden gedacht aan verhelderende analyses en hulp bij coaching, training, conflictoplossing, mediation, stress management, werving en selectie.

 

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00