2016 is een aantal weken oud en evenals voorgaande jaren komen de boekingen voor het nieuwe seizoen in een rap tempo binnen. Men is met Kerst en Oud&Nieuw weer bij elkaar gekomen en veel groepen als families en/of samengestelde gezinnen kiezen voor een Groepsaccommodatie. Deze multigeneratie vakanties draait het om vakanties met de hele familie: opa’s en oma’s, ouders en kleinkinderen. Quality time en samenzijn staan hierbij centraal. Samen plezier maken, herinneringen uitwisselen en nieuwe herinneringen creëren. Opa’s en oma’s hebben tegenwoordig een goede gezondheid, zijn reislustig en hebben tijd. Ook niet heel onbelangrijk dat ze ook meestal in staat zijn om de rekening te betalen…. De jongere generatie is opgegroeid met het internet en bepaalt vaak waar de vakantie naartoe gaat. Op Ride by the Sea hebben we daar een aantal unieke accommodaties voor, zoals ons Appartement en Boerenhuis. Met onze Groepsaccommodaties springen we in op deze (multigeneration travel) trend en zijn een perfect verblijf voor uw ideale familievakantie. Onze omgeving leent zich daar in het bijzonder voor, naast het strand, maar ook gelegen tussen de steden Middelburg en Vlissingen, maar ook naar de rustieke trekpleisters als Veere en het toeristische Domburg.

Ook vriendengroepen zie je toch ook nog veel terug in onze accommodaties, zowel klein als groot en dan is toch de kust de grootste trekpleister.

Is uw keuze nog niet gemaakt, dan bent u altijd van harte welkom op Ride by the Sea, gelegen tussen Koudekerke en Dishoek op loopafstand van het strand.

Check onze beschikbaarheid en/of reserveer

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00