Door Skytek is onze accommodatie gebruikt voor het maken van diverse luchtfoto’s.

Door een van afstand bestuurde multicopter heeft ons bedrijf vanuit de lucht gefotografeerd, wat prachtige beelden heeft opgeleverd. Zeeland is natuurlijk al een provincie met diverse bezienswaardigheden, wat mooie plaatsjes oplevert, maar vanuit de lucht geeft dit alles toch weer een extra dimensie. De Zeeuwse kust schikt zich daar heel goed voor en onze accommodatie Ride by the Sea, met groepsaccommodaties en westernranch was een uitgelezen mogelijkheid.

Aan het Dishoekse strand werden er vanaf diverse hoogtes foto’s gemaakt en het resultaat mag er zeker zijn, min of meer verbluffend. Centraal gelegen op Walcheren, kun je vanaf Ride by the Sea zo naar Middelburg, Vlissingen, Zoutelande, Domburg, Veere, e.d. maar vanuit de lucht ziet deze wereld er toch zo anders uit ! Verbaasd om te zien, wat een mooie beelden dit kan opleveren ! Maar ook het Zeeuwse landschap, per fiets, te voet en nu vanuit de lucht is prachtig om te zien.

 

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00