Bij ons ontdekt en boekt u uw ideale vakantiehuis of groepsaccommodatie aan de kust. Ons aanbod varieert van authentiek vakantiehuis, ons Boerenhuis, tot 2 groepsaccommodaties met verder nog een Appartement en Studio. Kom genieten van de heerlijke najaarszon in een natuurrijke omgeving die Zeeland u te bieden heeft. Walcheren bezit vele fiets- en wandelpaden, aangegeven met speciale routes, op weg naar bijv. diverse musea in Middelburg, Vlissingen en/of Veere. Verblijf in een gezellig vakantiehuis en ga er in oktober even lekker tussenuit.

Ontspan, zwem, speel en beleef samen met het gezin of de hele familie een heerlijke nazomer in eigen land. Trakteer de kids en uzelf op een vakantie in een natuurrijke omgeving vol polders, zee en strand en geniet hopelijk van de heerlijke temperaturen. De nazomer is een prima moment om nog even wat extra tijd met elkaar door te brengen. Beleef samen een hoop lol en geniet van de gezelligheid aan de Zeeuwse kust. Kies voor een verblijf tijdens de herfstvakantie in een gezelligvakantiehuis van Ride by the Sea en verblijf lekker in eigen land.

Genieten van de nazomer,met haar zachte temperaturen, en verblijf in een gezellig vakantiehuis Beleef de herfstpret, wind, strand en de bladeren die langzaam veranderen van kleur. De ideale tijd om er lekker op uit te gaan. De herfst is één van de mooiste seizoenen als het gaat om de natuur. Beleef samen een hoop lol, speel leuke spelletjes met de kinderen en klets lekker bij. Of u nu wilt uitrusten, fietsen of van de natuur wilt genieten, het kan allemaal vanuit een vakantiehuis op één van de mooiste plaatsen van Zeeland, nl. Dishoek. Met het strand op loopafstand, voor een heerlijke wandeling aan de kust en daarna lekker bijkomen op een terras met zeezicht.

Iedere duinovergang heeft zijn eigen strandtent, die u hartelijk zullen ontvangen, voor een hapje en een drankje. Door de centrale ligging tussen Vlissingen, Middelburg en Zoutelande kunt u urenlang wandelen, mountainbiken en paardrijden door de prachtige natuur. Bij ons is het mogelijk om met uw hond en/of paard op vakantie te komen. We hebben de faciliteiten om dus echt met uw ‘hele’ gezin uw vakantie te komen vieren ! Het is echt een aanrader aan de Zeeuwse kust, een plek die steeds meer mensen weten te vinden en niet alleen de Belgische en Duitse toeristen. Erg in trek is het bezoeken van kleine dorpjes of flaneren langs de gezellige Vlissingse en Zeeuws Vlaamse boulevard. Kom voor een weekend, week en/of midweek naar Zeeland, waar u kunt genieten van heerlijke lekkernijen als de bekende Zeeuwse lamsoren, zeekraal, mosselen en de befaamde Zeeuwse bolussen. U bent van harte welkom op ons mooie familiebedrijf Ride by the Sea.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00