Appartement RBTS (6)Sinds een renovatie en een complete re-styling van ons Appartement is de accommodatie sinds 1 april ook weer in de verhuur.

Inmiddels zijn onze eerste gasten al in het Appartement geweest en hebben ze een heerlijke periode gehad en komen zeker dit jaar nog terug.

Ons Appartement hebben we voorzien van een compleet nieuwe ‘look’ gegeven en je kunt het niet meer terug van voor de verbouwing en het resultaat mag er zeker zijn !

Ook met deze accommodatie proberen we ons weer te onderscheiden en onze gasten te laten genieten van een ontspannen verblijf op ons bedrijf.

Het Appartement met een eigen terras aan de voorzijde en verder een hal met een gescheiden douche en toilet. Bij binnenkomst in de woonkamer een keuken met divers keukenapparatuur en aansluitend 2 slaapkamers. De ene is een 2-persoons slaapkamer met 2 enkele bedden en de andere slaapkamer is geschikt voor 3 personen en is voorzien van een hoogslaper en een 1-persoons bed. In beide slaapkamers verder nog een grote linnenkast en is het Appartement voorzien van centrale verwarming en is er WIFI aanwezig op het terrein !

Samen met het aaneengesloten Guesthouse zijn er ook combinatiemogelijkheden mogelijk om een groep groter dan 18/20 personen te kunnen accommoderen.

Van alle gemakken voorzien om uw vakantie (week of weekend) tot een succes te maken. Zeeland met de talloze fiets, ruiter, wandel en ontspanningsmogelijkheden, met het strand op loopafstand. Maar natuurlijk heeft Zeeland nog veel meer te bieden en zit de gehele kust nu al vol met vele toeristen, die gezamenlijk Walcheren een bruisend geheel laten zijn. Van Vlissingen tot Domburg, van Zoutelande tot Middelburg, overal zie je de mensen optimaal genieten van Zeeland. Het voorjaar is nog maar net van start, maar nu al zie je dat de toeristen massaal weer de mooie provincie weten te vinden. Ride by the Sea faciliteert met zijn groepsaccommodaties en vakantiewoningen daar een respectabel aantal gasten mee. Op dit moment zijn de familieweekenden of vriendenweekenden heel erg in trek en weten we van jong tot oud een mooi verblijf te bieden.

We zijn er trots op deze nieuwe accommodatie aan de Zeeuwse kust te kunnen aanbieden we zien graag uw komst tegemoet.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00