Op zoek naar een leuke locatie voor een paar dagen weg, weekendje weg of een korte vakantie. Zoek dan niet verder en kom naar de Zeeuwse kust nabij Dishoek. Op Ride by the Sea ligt dit Boerenhuis, met eigen tuin en terras. Dit vrijstaande boeren huisje heeft een ruime woonkamer en in de achterkamer zitten openslaande deuren, die u leiden naar het terras in uw eigen stukje tuin.

Op de benedenverdieping bevinden zich een zeer uitgebreide keuken met een scala aan inbouwapparatuur. Tevens bevindt zich op de benedenverdieping een grote tweepersoons slaapkamer en een zeer nette badkamer met ligbad en toilet. In de hal vindt u ook de toegang tot het 2e toilet en een douche. Op de bovenverdieping bevinden zich nog eens 2x een 2-persoonsslaapkamer. In één van de slaapkamers bevindt zich een gecreëerde bedstee, voor de kinderen, om het boerengevoel te accentueren. Het Boerenhuis is geschikt voor 6 volwassenen en een kind.

Ideaal voor fietsers, wandelaars of een rustige relaxvakantie. Vlak bij Middelburg, Vlissingen en Zoutelande. Voor meer info www.ridebythesea.nl of info@ridebythesea.nl

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00