Galopperen door de zeeMet ons derde volgeboekte paardrijvakantie weekend op rij, merken we dat een vakantie naar zee en strand met je eigen paard steeds populairder wordt. Dit weekend is onze groepsaccommodatie  en het Blauwe Finse Chalet volgeboekt met een wederom een vriendenclub paardenliefhebbers die gaan genieten van de mooie paardenpaden en het Zeeuwse strand en Bos. Deze keer heeft de groep gekozen om het verblijf inclusief ontbijt te boeken. De club van 14 personen neemt 10 paarden mee, die volledig verzorgd in onze stallen worden ondergebracht.

Wilt u nou zelf eens lekker paardrijden in Zeeland en lekker langs onze mooie stranden en door de zee galopperen, kijk dan eens of wij nog een plekje vrij hebben voor u en uw paard en boek snel via onze boekingspagina.

Ontspannen Paardenvakantie

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00