Op vakantie met uw paard in Zeeland? Een weekend of een langere vakantie met uw paard naar zee? Zeeland is daarvoor een fantastisch stukje Nederland om dit te realiseren.
U kunt u ons vinden op 800 meter van het Dishoekse strand, gelegen aan de ruiterroute op Walcheren!

Dit is een unieke mogelijkheid voor u en uw paard, voor een rij- of menvakantie met ruimschootse mogelijkheden in bos, natuurgebieden en strand. Boek uw vakantie via ons website www.ridebythesea.nl, wij bieden een totale verzorging aan, incl. voeren en mesten. Online boekt u een vakantiewoning, groepsaccommodatie, appartement of studio met paardenstal en/of paddock.

Wij heten u van harte welkom !

Momenteel naderen we het einde van het jaar, we hebben dit seizoen weer een groot aantal gasten met paarden mogen verwelkomen op onze ranch, vooral in het voor- en naseizoen. Omdat er dan nog geen beperkingen zijn, qua tijd, op het strand. In het seizoen (1 mei-15 september) kun je tot 10.00 en na 19.00 uur op het strand! Naast Nederlandse ruiters hebben we ook veel internationale gasten gehad, vanuit Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en België. Mochten wij u geen plek kunnen bieden in één van onze accommodaties, wellicht hebben we dan wel plaats om uw paard(en) te stallen.

Voor aankomend seizoen hebben wij al verschillende boekingen voor vakantie te paard, boek dus snel.

Vakantie met honden.

In onze vakantiehuizen zijn ook honden toegestaan, in sommige gevallen ook meerdere honden. Het aantal gaat altijd met ons in overleg, we beschikken ook over een vakantiehuishuis die een geheel en goed omheinde tuin heeft. Dus tevens ideaal voor een vakantie en/of weekend met uw hond(en)!

Ranch- gevoel aan de kust

Het kloppende geluid van hoeven op hard zand, wind door de manen, uitstappen aan een lang teugeltje, benen koelen in het zilte sop en dan een prachtige zonsondergang. Hoeveel mooier kan een buitenrit worden?

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00