U kunt uw eigen paard of pony mee op vakantie nemen, een unieke mogelijkheid, zo dicht aan de Zeeuwse kust. Onderstaande recensie geeft aan dat het hun perfect is bevallen. Wij beschikken namelijk over zeer ruime gedraineerde zandpaddocks (minimaal 50 vierkante meter per paard), incl of excl schuilstal. Voor de dagen dat het weer niet meewerkt, of dat u uw paard liever binnen heeft staan, is het ook mogelijk om één van onze binnenstallen of uitloopstallen te boeken.

Wilt u met uw ruitervereniging of stal op paardenvakantie in Zeeland, ook dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Een verblijf bij ons stelt u in staat om onbezorgd genieten van bos, zee, strand en het typische Walcherse landschap vanaf de rug van een paard. Eventueel is het mogelijk om tijdens uw buitenritten begeleiding te krijgen van iemand van onze Ranch om u de weg te wijzen over onze mooie ruiterpaden en het strand.

Als u wilt boeken voor een groepsvakantie met uw paarden kunt u meerdere accommodaties reserveren afhankelijk van het aantal personen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Petra (06-48332652) om afspraken te maken over de mogelijkheden van het verblijf van de paarden.

Vanaf onze ranch lopen diverse ruiterpaden richting bos en strand. Zo ontdekt u de mooie natuur die Walcheren u te bieden heeft. Na afloop van uw buitenrit is het zomers goed vertoeven op de veranda en in de koudere maanden bij het gezellig knapperende haardvuur in de saloon.

Wilt u dan eens een dagje van de omgeving genieten zonder paard? Geen probleem !

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00