Het Appartement heeft 2 slaapkamers en biedt de mogelijkheid om te overnachten met 4 personen.  Het Appartement heeft een eigen terras aan de voorzijde. Na binnenkomst in het halletje, met een gescheiden douche en toilet, komt u in de woonkamer, met een open keuken en aansluitend de slaapkamers. Het Appartement is voorzien van centrale verwarming. Een accommodatie die voorzien is van alle gemakken om uw vakantie en/of weekend tot een succes te maken. In deze leuke, knusse accommodatie zijn alle facetten hiervoor aanwezig, natuurlijk incl. WIFI.

Op ongeveer 800 meter liggen de meerdere duinovergangen van Dishoek, met daarachter de kilometers lange zandstranden. Bijna iedere duinovergang heeft een strandtent, waar u na een bezoekje aan het strand nog een versnapering kunt nuttigen. Heerlijk genieten van de rust en het wijdse zicht, met de vele mogelijkheden.

Ride by the Sea is een sfeervol en gezellig familiebedrijf, waar u voor een weekend en/of weekje kunt uitwaaien aan zee of gewoonweg lekker kunt genieten aan het strand. Kerst 2018 is het Appartement nog beschikbaar.

Voor reservering info@ridebythesea.nl of bel naar 06-16600022

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00