Na wekenlange voorbereiding is vandaag een nieuwe mijlpaal in de realisatie van het nieuwe Guesthouse een feit. De fundering, het belangrijkste deel van de bouw en ook naar de toekomst. Na de sloop, eind 2019, zijn we in januari 2020 begonnen met het uitgraven van de fundering voor de nieuwbouw. Aansluitend kon gestart worden met de funderingsbalken, maar ook de voorbereidingen voor het installatiewerk, zoals vloerverwarming en afvoer douches en toiletten.

Op een dag, waar het na 2 stormen aan zee vandaag meezat met het weer, kon er gestort worden en na 3 uur is het resultaat zichtbaar. Uitharden en dan gaat er vandaag nog gezorgd worden voor een afgewerkte vloer, maar dat gaat tot in de late uurtjes door vandaag. Maar het zichtbare begin voor het nieuwe Guesthouse is gemaakt en dan is de volgende fase het plaatsen van de prefab-panelen.

Wordt vervolgd.

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00