Walcheren heeft er een gloednieuw foodtruckfestival bij. Op manege Ride by the Sea vindt 4 t/m 6 augustus (12.00-22.00 uur) Foodtrucks by the Sea plaats. Met een bonte verzameling van stoere en orginele Food Trucks en creatieve stands wordt de bak omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met relaxte Ibiza-strandsfeer.

Je eten bestel je bij een omgebouwde brandweerwagen of caravan of wat dacht je van een orginele VW T1 of een Italiaanse Piaggio. Het aanbod van de in totaal zo’n vijftien trucks is divers. Van Mexicaanse tortilla’s en gehaktballetjes tot Italiaanse pizza of een lekkere hamburger.

Terwijl volwassenen genieten van het eten en drinken, kunnen kinderen ritjes maken op pony’s en kamelen of genieten van een westernshow. Er is live muziek en er worden plaatjes gedraaid. Toegang is gratis.

Woodworks

Als akoestische band zijn we begonnen met rock covers uit de jaren 90 tot en met nu. Sinds oktober 2011 zijn we druk bezig geweest met het uitbreiden van ons repertoire met veel folk muziek, dit omdat Hans vroeger bij The Old Firm deze muziek speelde. Omdat The Old Firm gestopt is neemt Woodworks het stokje een beetje over, natuurlijk op eigen wijze!

Programma

Dagelijks van 12.00 – 22.00
Met vrijdags Woodworks van 19.00 – 22.00 uur
Zaterdags gedurende de avond live muziek van Gerard on the gitar
Zondag normal program

Locatie

Wielemakersbaan 6
4371 PM Koudekerke – NL

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00