We zien sinds van de week de aanvragen op onze website toenemen. De zomervakantie is hierbij erg populair, maar ook al September en Oktober. Ook wij zien dat Nederlanders deze zomer massaal in eigen land op vakantie gaan. Dit is natuurlijk voor ons allemaal erg goed nieuws. Is Nederland hier wel klaar voor? Wij wel en jullie zijn van harte welkom.

De capaciteit

Het aantal accommodaties waar je kan overnachten in Nederland verschilt per seizoen. In juli en augustus draait de vakantiesector op volle toeren en is het aanbod met ruim 1,4 miljoen slaapplekken het grootst. De helft daarvan bevindt zich op kampeerterreinen, blijkt uit CBS-cijfers. Een ruime schatting, één campingstaanplaats staat voor vijf slaapplekken.

Ook wij met onze verschillende vakantiehuizen hebben een mogelijkheid om uw vakantie of weekend weg te faciliteren.

Aan de Zeeuwse kust zijn er voldoende mogelijkheden en ook op Ride by the Sea, met het Boerenhuis, Appartement, Chalet en ons nieuwe Guesthouse. Voor meer informatie kijk ook op www.ridebythesea.nl

Voor informatie bel naar Petra 06-48332652 of mail naar info@ridebythesea.nl

We hopen dat we een deel van de Nederlanders mogen verwelkomen bij ons, die hun vakantie in ons eigen mooi Nederland en specifiek in Zeeland willen houden.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00