Het was super mooi weer dit weekend in Zeeland.

De Belgische gasten die dit weekend een verblijf hadden geboekt in één van onze groepsaccommodaties hadden de paarden meegenomen en hebben met volle teugen genoten van ons Zeeuwse land.

Één van deze gasten maakte van de gelegenheid gebruik om dit mooie weekend vast te laten leggen op de foto. Met haar paard en haar hond was ze naar het strand tussen Vlissingen en Zoutelande gegaan, waar ze bij de overgang van Dishoek een fotoshoot heeft gedaan. Deze fotoshoot werd verzorgd door Benschop-Fotografie.nl.

Gasten die met hun paard een verblijf boeken bij Ride by the Sea kunnen gebruik maken van de speciale aanbieding van Benschop-Fotografie.nl, een mooie gelegenheid om een blijvende herinnering te hebben aan uw mooie tijd die u met uw paard op ons mooie Zeeuwse strand heeft beleefd.

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00