Een zeer mooi vakantiehuis onder aan de kust bij Dishoek, vlakbij Koudekerke. Geschikt voor max 7 personen, met een afgesloten tuin, voor huisdieren. Dit vrijstaande Boerenhuis  heeft een ruime woonkamer, incl openslaande deuren leiden u naar het terras in uw eigen stukje tuin. Op de benedenverdieping bevinden zich nog een zeer uitgebreide keuken met een scala aan inbouwapparatuur. Tevens bevindt zich op de benedenverdieping een grote slaapkamer en een zeer nette badkamer met ligbad en toilet. In de hal vindt u ook de toegang tot het 2e toilet en een douche.

Op de bovenverdieping bevinden zich nog eens 2x een 2-persoonsslaapkamer. In één van de slaapkamers bevindt zich een gecreëerde bedstee, voor de kinderen, om het ouderwetse boerengevoel te accentueren. Tevens is het mogelijk om in de grootste slaapkamer de 7e slaapplaats voor een volwassene te creëren.

De vakantiewoning en de mooie omgeving bieden u de mogelijkheid om lekker tot rust te komen en te genieten van het Zeeuwse landschap. Gelegen op 800 m van het strand, dus ideaal voor een mooie strandwandeling of even naar het mooie Middelburg, Veere of naar de boulevard van Vlissingen.

Voor meer informatie www.ridebythesea.nl of 06-16600022.

 

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00