De eerste 2 maanden van het jaar alweer achter de rug en evenals de voorgaande jaren komen de boekingen voor het nieuwe seizoen in een rap tempo binnen. Onze accommodaties, met name de Groepsaccommodaties, maar ook ons Boerenhuis en Appartement hebben de interesse van veel groepen als families en/of samengestelde gezinnen. Quality time en samenzijn staan hierbij centraal.

Afgelopen weken vakantietijd geweest en dat was weer goed te merken in Zeeland, Zoutelande, Domburg en Oostkapelle waren weer veel drukker als normaal. Veel Duitsers en Belgen die de Zeeuwse kust weer hebben weten te vinden.Samen plezier maken, herinneringen uitwisselen en nieuwe herinneringen creëren. Deze multigeneratie vakanties draait het om vakanties met de hele familie: opa’s en oma’s, ouders en kleinkinderen. Opa’s en oma’s hebben tegenwoordig een goede gezondheid, zijn reislustig en hebben tijd.

Ook niet heel onbelangrijk dat ze ook meestal in staat zijn om de rekening te betalen…. De jongere generatie is opgegroeid met het internet en bepaalt vaak waar de vakantie naartoe gaat. Met onze Groepsaccommodaties springen we in op deze (multigeneration travel) trend en zijn een perfect verblijf voor uw ideale familievakantie.

Onze omgeving leent zich daar in het bijzonder voor, naast het strand, maar ook gelegen tussen de steden Middelburg en Vlissingen, maar ook naar de rustieke trekpleisters als Veere en het toeristische Domburg.Of je nu van wandelen, fietsen of gewoon heerlijk relaxen houdt, van harte welkom in onze mooie accommodaties.

Ook vriendengroepen zie je toch ook nog veel terug in onze accommodaties, zowel klein als groot en dan is toch de kust de grootste trekpleister.
Is uw keuze nog niet gemaakt, dan bent u altijd van harte welkom op Ride by the Sea, een familiebedrijf gelegen tussen Koudekerke en Dishoek op loopafstand van het strand.

ReserverenShare This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00