Het verhuurseizoen gaat bijna beginnen, maar vooruitlopend hebben we in maart nog een Super aanbieding !!

50 % korting op onze Groepsaccommodatie (Blauwe Huis) en ons Boerenhuisje in de maand maart 2015  !

De Groepsaccommodatie t/m. 16 personen en goed op te delen in een kleinere accommodatie voor max 12 personen. Ons Boerenhuisje is voor max 8 personen, een ideale accommodatie aan de Zeeuwse kust. Genieten van de Zeeuwse kust op een steenworp afstand van Dishoek, maar ook op zeer kleine afstand van Vlissingen en Middelburg.

Vooruitlopend op het nadere seizoen is het een aanrader om alvast kennis te maken van de rust die Zeeland biedt, met de vele bezienswaardigheden, maar met de grootste trekpleister, het Zeeuwse strand op 800 meter ! In alle jaargetijden heeft dit zijn charmes en is het heerlijk genieten op de uitgestrekte vlaktes en na afloop van een stevige wandeling is er op een strandtent of een gezellig café, tijd voor de inwendige mens. Dat allemaal in de omgeving Koudekerke-Dishoek bij Ride by the Sea

Het weekend van 20-23 maart en het daaropvolgende weekend 27-30 maart in de Groepsaccommodatie nog beschikbaar.

Het laatst genoemde weekend 27-30 maart ook nog ons Boerenhuisje !

Op zo’n mooie locatie, centraal op Walcheren is deze locatie een aanrader voor diverse groepen, die er lekker eens een weekend tussenuit willen, ook voor een week en/of midweek liggen er nog mogelijkheden.

Boek dus snel en kijk op onze site voor nadere informatie, www.ridebythesea.nl

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00