Door priveomstandigheden komen de gasten van dit weekend niet en is ons Blauwe Huis vrij
Per vrijdag 14.00 uur beschikbaar
Als groepsaccommodatie, maar ook voor gezinnen, stelletjes, vrienden, etc

Informatie via mail of 06-16600022

Het Blauwe Huis

U komt binnen in een klein halletje, waar u links de deur naar de 12 persoonsaccommodatie vindt. Het Blauwe Huis is voorzien van een kleine keuken met daarin verschillende keukenapparatuur. Op de benedenverdieping vindt u de woonkamer/eetkamer, twee slaapkamers (één tweepersoons met enkele bedden en één vierpersoons met 2 stapelbedden), Verder op de benedenverdieping een douche, een toilet en een volledig aangepaste badkamer met toilet voor minder valide personen. In de woon/eetkamer staat een grote tafel waar u met het gehele gezelschap aan kunt zitten voor de maaltijden of om ‘s avonds gezellig met z’n allen een spelletje aan te doen. Vanuit de wwonkamer zijn er openslaande deuren, naar uw eigen terras. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

Op de bovenverdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers, één 4 persoons en één 2 persoons. (allemaal één-persoons bedden) Als u het Blauwe Huis geboekt heeft voor 16 personen heeft u ook de beschikking over de Studio, welke te bereiken is via de rechter deur in het halletje. Ook als u niet met meer dan 12 personen bent, maar graag wat extra comfort wilt hebben is het aan te raden om de Studio erbij te huren.

Groepsvakantie aan Zee

Groepsaccommodatie Zeeland

Groepsaccommodatie Zeeland

Onze beide Groepsaccommodaties zijn rolstoelvriendelijk. Op de gezellige binnenplaats en terrassen is het heerlijk vertoeven, eventueel met de mogelijkheid om hier te BBQ-en. Bij uw verblijf behoort het boeken van een maaltijd tot de mogelijkheden, indien u hier gebruik van wilt maken dient u dit wel van te voren aan te geven. We hebben een samenwerkingsverband met meerdere Groepsaccommodaties in Zeeland, aangesloten en gebundeld in www.groepenzeeland.nl. Tevens hebben we een samenwerkingsovereenkomst met Heerlijkehuisjes vakantiehuizen. Ride by the Sea heeft groepsverblijven voor meerdere doelgroepen geschikt, zoals; jonge gezinnen, ouderen, vakantie met uw woongroep, backpackers, (sport)verenigingen, familieweekenden en/of reünies, maar ook faciliteren wij diverse trainingen en coachings. U kunt ons vinden tussen Koudekerke en Dishoek aan de Wielemakersbaan, een zijweg van de Strandweg. Verschillende ANWB-borden wijzen u de weg naar onze locatie. Wij zijn gelegen op het zeer uitnodigende Walcheren, één van de grote trekpleisters van Zeeland. Met de fiets-, wandel- en ruiterroutes ‘ naast ‘ de deur, kunt u op verschillende manieren genieten van de prachtige omgeving, met zijn typische Walcherse dorpjes en mooie plattelandswegen. Andere mogelijkheden in onze omgeving zijn, ook voor onze kleine gasten: Mini Mundi, Indoorspeelcircus Bambini, Deltapark Neeltje Jans, het Arsenaal, Imkerij Poppendamme, Molen de Jonge Johannes, reptielenzoo Iguana.

Veranda by night

Veranda in de nacht

Andere bezienswaardigheden in onze omgeving zijn: het Veerse Meer maar natuurlijk ook de binnenstad van Vlissingen, Middelburg en niet te vergeten het zeer toeristische Veere en Domburg, dat het gehele jaar geopend is. In de zomer de verschillende toeristische markten en natuurlijk het folkloristische ringrijden in de Walcherse dorpen. Verder liggen we op een De grootste trekpleister blijft natuurlijk het strand, zowel ´s zomers als ´s winters.

Strand op 800 meter

Op ongeveer 800 meter liggen de meerdere duinovergangen van Dishoek, met daarachter de kilometers lange zandstranden. Bijna iedere duinovergang heeft een strandtent, waar u na een bezoekje aan het strand nog een versnapering kunt nuttigen. Heerlijk genieten van de rust en het wijdse zicht, met de vele mogelijkheden. Diverse sportmogelijkheden, als paardrijden, hardlopen, mountainbiken, voetbal, volleybal, etc. Ride by the Sea is een sfeervol en gezellig familiebedrijf, waar u voor een weekend en/of weekje kunt uitwaaien aan zee of gewoonweg lekker kunt genieten aan het strand.

Deze accommodatie is een echte aanrader!!!

Informatie over beschikbaarheid en mogelijkheid tot reserveren :

Translate

DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Guesthouse
Ride By The Sea


Wielemakersbaan 6
4371 PM Koudekerke – NL

Tel: +316-16600022 (Corné)
Tel: +316-48332652 (Petra)
E: info@ridebythesea.nl

freewifi-logo
Alle accommodaties zijn voorzien van gratis WiFi!

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00