Ons Chalet (Blauwe Huis) is onlangs geheel vernieuwd ! We nodigen u dan ook van harte uit, op ons familiebedrijf Ride by the Sea. Aankomend weekend stijgen de temperaturen en beloofd het mooi lenteweer te worden, dus kom gezellig naar Zeeland. We hebben in April nog talloze mogelijkheden om zo te genieten van de start van het verhuurseizoen 2018. Naast de renovatie hebben we ons Chalet ook voorzien van enige cosmetische aanpassingen om zo de kwaliteit te verhogen. Als voorbeeld de 2 persoons slaapkamers, voorzien van nieuwe boxsprings. Deze verbeteringen werken mee aan een mooiere en kwalitatieve accommodatie. Het Chalet is een verhuuraccommodatie voor talloze doelgroepen, met name gezinnen of families. Vlakbij het Zeeuwse strand, duin, zee en bos liggen we centraal op Walcheren tussen Koudekerke en Dishoek. Met de hit van Blof ‘Zoutelande’ een zeer bekende en mooie omgeving aan de Zeeuwse kust ! Een verblijf in deze mooie omgeving met nog steeds de meeste zonuren van Nederland is een echte aanrader. Het Chalet is een ideaal accommodatie om NA Pasen een heerlijk weekend/midweek of week in eigen land door te brengen. Met het begin van de lente en de stijgende temperaturen is het volop genieten, maar ook in onze andere accommodaties, zie voor meer informatie www.ridebythesea.nl

Groepsvakantie aan Zee

Ride by the Sea heeft 2 verschillende groepsverblijven voor meerdere doelgroepen geschikt, zoals; jonge gezinnen, ouderen, vakantie met uw woongroep, backpackers, (sport)verenigingen, familieweekenden en/of reünies, maar ook faciliteren wij diverse trainingen en coachings. Tijdens uw verblijf kunnen we dan een ontbijt en/of lunchbuffet en ook diner aanbieden in onze Saloon. U kunt ons vinden tussen Koudekerke en Dishoek, gelegen op slechts 4 km van Zoutelande, aan de Wielemakersbaan, een zijweg van de Strandweg. Verschillende ANWB-borden wijzen u de weg naar onze locatie. Wij zijn centraal gelegen op het zeer uitnodigende Walcheren, één van de grote trekpleisters van Zeeland, met haar mooie Zeeuwse stranden, nog steeds de mooiste en schoonste stranden van Nederland. Met de fiets-, wandel- en ruiterroutes ‘ naast ‘ de deur, kunt u op verschillende manieren genieten van de prachtige omgeving, met zijn typische Walcherse dorpjes en mooie plattelandswegen.

Andere mogelijkheden in onze omgeving zijn, ook voor onze kleine gasten: Mini Mundi, Indoorspeelcircus Bambini, Deltapark Neeltje Jans, het Arsenaal, Imkerij Poppendamme, Molen de Jonge Johannes, reptielenzoo Iguana.

Veranda by night

Veranda in de nacht

Andere bezienswaardigheden in onze omgeving en dan met name bij het water zijn natuurlijk de Zeeuwse stranden, maar zeker ook het Veerse Meer, met talloze watersporten als waterskiën, windsurfen, kitesurfen en ook van alles bij Kanoa Outdoor & Events. Zeker ook de moeite waard is de binnenstad van Vlissingen met de alom bekende Boulevard en verder de aloude binnenstad met de prachtige monumentale panden aan het water en leuke 17e eeuwse straatjes van Middelburg.

Niet te vergeten het zeer toeristische Veere, met veel cultuur en historie met diverse monumenten aan de markt en de prachtige huizen langs de kaai. En vergeet de stadswallen niet; bolwerken met een stadsgracht, verborgen gangen en aarden wallen vertellen hun eigen verhaal. Dan nog Domburg, de oudste badplaats van Zeeland. Het combineert een mooi strand met fraaie natuur en een indrukwekkend historisch stadje direct achter de duinen. De grootste trekpleister voor toeristen die naar Domburg komen is het brede zandstrand, wat helemaal doorloopt tot Westkapelle en daarbij ook de winkeltjes, die het gehele jaar geopend zijn. Zoutelande, alom bekend in Nederland en Belgie, door de nieuwe hit van Blof, wat blijkt de beste reclame, want Zoutelande beleeft een ware toeloop van toeristen. De stranden van Zoutelande worden samen met die van Dishoek en Westkapelle ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. In de zomer de verschillende toeristische markten en natuurlijk het folkloristische ringrijden in de Walcherse dorpen. Vanzelfsprekend blijft De grootste trekpleister het mooie Zeeuwse strand, zowel ´s zomers als ´s winters.

Strand op 800 meter

Op ongeveer 800 meter liggen de meerdere duinovergangen van Dishoek, met daarachter de kilometers lange zandstranden. Bijna iedere duinovergang heeft een strandtent, waar u na een bezoekje aan het strand nog een versnapering kunt nuttigen. Heerlijk genieten van de rust en het wijdse zicht, met de vele mogelijkheden. Diverse sportmogelijkheden, als paardrijden, hardlopen, mountainbiken, voetbal, volleybal, etc. Ride by the Sea is een sfeervol en gezellig familiebedrijf, waar u voor een weekend en/of weekje kunt uitwaaien aan zee of gewoonweg lekker kunt genieten aan het strand.


 


Als u wilt reserveren voor één van onze accommodaties kunt u dat doen door in de onderstaande beschikbaarheidskalender de begin- en eind-datum van uw gewenste periode aan te klikken, vervolgens krijgt u de mogelijkheid om het reserveringsformulier in te vullen en te versturen via onze website.   Na het insturen van het reserveringsformulier krijgt u van ons een Reserveringsbevestiging opgestuurd met daarbij een kopie van onze Algemene Voorwaarden, waar o.a. ons huishoudelijke bepalingen instaan en u de betalingsverplichting kunt teruglezen. Uw reservering is pas definitief als u de bevestiging ondertekend naar ons terug stuurt én de aanbetaling van 40% van het totaalbedrag voldoet. De resterende 60% van het bedrag moet voldaan worden voor aankomst, mocht het bedrag de dag van uw aankomst nog niet op onze rekening zijn bijgeschreven dient het restbedrag contant te worden afgerekend op de dag van aankomst!! Op de dag van aankomst kunt u uw auto op de parkeerplaats zetten en dient u zich te melden in de “Grote schuur”. Na het afhandelen van de nodige administratieve handelingen, zoals het invullen van het overnachtingsregister van de gemeente Veere, krijgt u de sleutel van uw accommodatie en een kleine uitleg over de accommodatie en kan uw vakantie beginnen. Voor het invullen van het overnachtingsregister dient u uw paspoort of rijbewijs mee te nemen.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00