In een eerder Nieuwsbericht had ik het over een rustige periode aan de Zeeuwse kust, die periode is nu voorbij en hebben we afgelopen weekend de eerste gasten in het Guesthouse gehad. Volledig geschilderd en voorzien van nieuwe brandveilige deuren, nieuwe sloten, etc. Een origineel ‘bokkenweekend’ met broers, zonen en schoonzonen van een Bergse (Bergen op Zoom) familie. Het resultaat mag er zeer zeker zijn en met alle hulp die we hebben gehad, zijn we natuurlijk superblij, enkele foto’s ter illustratie, maar echt een kwaliteitsverbetering. Nogmaals dank aan Onderhoudsbedrijf Oscar Peeters en Schildersbedrijf Noor voor het mooie resultaat !

De eerste toeristen zie je in de weekenden alweer Zeeland binnen rijden, de campings geraken al vol en de terrassen puilen alweer uit. Heel veel Duitse en Belgische toeristen die Zeeland alweer hebben gevonden, met al de pracht en praal wat deze mooie provincie te bieden heeft. Op Ride By The Sea was het relatief rustig met de verhuur, maar vanaf afgelopen weekend is de drukte weer begonnen. Mensen die met hun paarden op vakantie komen, familieweekenden, trainingen, waarbij we hopen dat iedereen het treft in het weekend met het aankomende lenteweer aan de Zeeuwse kust. En natrrulijk is het ook in deze periode op het Dishoekse strand prachtig, zowel voor de wandelaars als de sportvisser als de mensen die op zondag willen uitwaaien aan het wassende Zeeuwse water.

Stilzitten…. ? Neehoor, gewoon handen uit de mouwen, want ook zit er een nieuwe verhuuraccommodatie aan te komen ! Op dit moment zijn we nog druk met de voorbereidingen, maar op kort termijn hopen we aan jullie ons Appartement weer te kunnen presenteren. De laatste hand nog leggen aan de vele werkzaamheden, zoals; wanden behangen, muren sauzen, deuren schilderen, laminaatvloer, nieuwe lampen en bedden, etc.

 

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00