De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) zet een eerste stap in het weer toelaten van ‘recreatief nachtverblijf’. Dit was in Zeeland vanaf eind maart verboden.

Onder voorwaarden mogen bezoekers vanaf 1 mei weer overnachten. Nachtverblijf wordt toegestaan voor accommodaties waarvan de categorieën zijn bepaald. Recreatieondernemers kunnen 15% van hun slaapplaatsen verhuren en voor Ride by the Sea houdt dit in dat we voor kleine gezelschappen weer in onze huizen terecht kunnen.

Ons Boerenhuis, Chalet en Appartement hebben allemaal hun eigen toiletvoorzieningen, waarbij we kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast nemen we ook zorgvuldige desinfectie-maatregelen.

Wilt u lekker op vakantie of een weekend er tussenuit ? Dit kan op Ride by the Sea, hier bent u van harte welkom. In een rustige omgeving genieten van de prachtige natuur! Tevens zijn huisdieren toegestaan, voor inlichtingen 06-48332652, Petra. Voor prijzen, zie onze website www.ridebythesea.nl of mail info@ridebythesea.nl

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00