Kerst Groepsaccommodatie 2014

Kerst Groepsaccommodatie 2014

Het jaar 2014 zit er alweer bijna op en we mogen met Ride by the Sea terug kijken op een goed jaar !

Deze geluiden komen uit de hele recreatie sector van Zeeland. Dit komt mede door het goede weer en de groeiende interesse van mensen in onze mooie provincie. Met natuurlijk zon, zee en strand op loopafstand van onze Groepsaccommodatie, is het heerlijk locatie voor uw weekend en of vakantie.

Onze verblijfsaccommodatie ligt naast Vlissingen en tussen Middelburg en Zoutelande in. Onderaan de Dishoekse kust, in een rustieke omgeving met de mooie  duinovergangen en de prachtige natuur, een omgeving voorzien van talloze fiets, wandel en ruiterroutes.

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, u bent altijd welkom op ons gezellige familiebedrijf Ride by the Sea! Onze Groepsaccommodatie ofwel het Blauwe Huis is met de Kerst nog beschikbaar! In een sfeervol Fins chalet met een gezelschap de kerstdagen doorbrengen, met de mogelijkheid op een ontspannen strandwandeling….

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00