Inloophuis de BoeiAfgelopen week hebben een aantal mensen via Inloophuis de Boei uit Rotterdam bij ons in het mooie Zeeland kunnen ontspannen.

Allemaal bijzondere mensen met een eigen verhaal, maar hebben een heerlijk verblijf in onze Groepsaccommodaties gehad. Natuurlijk hebben daar de weersomstandigheden ook aan bijgedragen, want met het zonnige weer, konden de mensen heerlijk genieten van de Dishoekse kust.

Als je kanker krijgt verandert je wereld en het toekomstbeeld, zoals dat van je werk en de status ervan, het gezin, vrienden en hobby’s. Zekerheden wankelen. Er wordt anders naar je gekeken of je nou wilt of niet. Meestal volgt er een periode van behandelingen die als een orkaan over je heenkomen en is “overleven” het motto. Daarna kan het zijn dat er een periode van grote onzekerheid volgt, angsten een rol spelen en een isolement dreigt.

Wat is er dan mooier om aan de Zeeuwse kust te genieten van de rust, de schoonheid van onze mooie provincie Zeeland. Wandelen naar de zee, de schoonheid van de zee en de kust en de goede faciliteiten van de verblijfsaccommodaties op Ride by the Sea. Een vakantie om heerlijk naar terug te kijken !

Dank aan de lieve mensen van afgelopen week !

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00