Ondanks de weersomstandigheden in onze winter in Nederland, hebben we aan de Zeeuwse kust toch ook onze zonovergoten momenten. Waar we gelukkig nog geen sneeuw en verkeersoverlast hebben mogen ontvangen van onze weergoden, is het ook in de rustige maanden heerlijk vertoeven aan de Zeeuwse kust.

Tegelijk geeft de rustige verhuurperiode ook de gelegenheid om de vakantiehuizen weer eens te voorzien van een nieuwe lik verf en latex. Voor de eigenaren dus geen periode om eens rustig te ontspannen, maar vol in de voorbereiding op het nieuwe aankomende seizoen. De boekingen vorderen gestaag en gelukkig is de prognose dat de verhuur weer beter gaat als het jaar ervoor. Maar dat ligt natuurlijk dat steeds meer mensen onze mooie provincie Zeeland kiezen voor hun weekendje weg of welverdiende vakantie.

Ook hebben we dit jaar al Sirius Commitment mogen faciliteren voor hun cursus, dus bedrijven die hun training/cursus/opleiding bij ons willen organiseren, kunnen we heel goed faciliteren.

De Zeeuwse kust heeft het hele jaar door, het geschikte moment om lekker aan de zee te ontspannen en mogelijk afsluitend op de strandtent en/of cafés een verwenning van de inwendige mens te nuttigen.

De groepsaccommodaties worden op dit moment dus weer ‘opgepimpt’ voor het nieuwe seizoen, alwaar we vanaf april ook ons Appartement weer in de verhuur brengen. Ook deze accommodatie zal meedragen om te genieten van de vele uitdagingen die de omgeving tussen Vlissingen, Zoutelande en Middelburg te bieden heeft.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00