Happy-New-Year-Party-2015Het jaar 2014 is bijna ten einde en gaat de geschiedenis in als wederom een bijzonder jaar, http://nos.nl/nieuws/

Maar ook was het wederom het jaar van de stijging van de recreatieve verhuur in Zeeland.

Steeds meer Nederlanders, maar ook Duitsers en Belgen vinden ons land voor een vakantie en/of weekend in onze mooie provincie.

Walcheren is dan een deel van Zeeland dat zich met name richt op de recreatieve sector, met de vele verhuur mogelijkheden, als campings, vakantiehuizen, bed & breakfast en groepsaccommodaties.

Laatst genoemde hebben ook in 2014 weer een stijging getoond in de bezetting van Ride by the Sea. Een tweetal verschillende Groepsaccommodaties onderaan de Zeeuwse kust bij Dishoek.

Deze groepsverblijven, samen met onze Studio’s en vakantiehuis (Boerenhuis) waren allemaal weer meer geboekt als voorgaande jaren. Zo gaan ook de reserveringen van 2015 al gestaag.

Een goed teken zijn de terugkerende gasten, sommigen al voor het 7e jaar en weten ons nog steeds te vinden, daar we streven om Kwaliteit te bieden. Verder liggen we natuurlijk centraal op Walcheren, tussen Middelburg, Vlissingen en Zoutelande. Maar wat is nu de voornaamste reden dat al die mensen naar ons mooie Zeeland komen, met name het strand ! Daar ligt ons mooie familiebedrijf 800 meter vandaan en zowel in zomer als winter is dit een heerlijk plek om naar toe te gaan.

Ook steeds meer mensen met hun paard weten ons te vinden en kunnen we met onze faciliteiten voor paarden en verhuurmogelijkheden. Zo kunnen we mens en dier hun welverdiende rust geven om een heerlijke locatie aan de Zeeuwse kust. Dus voor een vakantie, weekendje weg, coaching of training, u bent bij ons ook in 2015 weer van harte welkom !

Team Ride by the Sea

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00