GUESTHOUSE BESCHIKBAAR 8-11 APRIL met 15% KORTING !


Zoekt u nog een geschikte accommodatie om met een ‘groot’ gezelschap aan zee een weekendje weg te gaan, dan is ons Guesthouse een ideale accommodatie ! Voornoemd weekend nog beschikbaar en een echte aanrader. Accommodatie gelegen op 800 meter van de Dishoekse kust en dus op een heerlijke loopafstand ! Verder centraal gelegen tussen Vlissingen en Middelburg, naast Zoutelande.

Voor een weekendje aan de Zeeuwse kust bent u van harte welkom !

Het Guesthouse heeft 2 ingangen, via de doucheruimte welke beschikt over twee douches, één badkamer met extra douche (welke is aangepast voor rolstoelgebruikers) en drie toiletten. Aan de lange gang liggen zes slaapkamers met elk een eigen wastafel. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse boxsprings. Aan het eind van deze gang ligt de gezellige eetkamer voorzien van een grote eettafel en een televisie, hier komt de 2e ingang in uit. Via de eetkamer komt u in een ruime zitkamer, ook deze kamer heeft een televisie.De ruime keuken is voorzien van alle huishoudelijke apparatuur inclusief een vaatwasmachine en een extra koelkast om grote voorraden te kunnen koelen. Ons Guesthouse heeft een eigen terras, die vanuit de eetkamer met openslaande deuren is te bereiken. Alles is op basis van zelfverzorging.De mogelijkheid bestaat tot het uitbreiden van deze accommodatie met het huren van de inpandige knusse Studio, voor max 2 personen. De Studio beschikt over een eigen keukentje, douche en toilet, verder nog een slaapkamer op de 1e verdieping.

Voor verdere informatie mail info@ridebythesea.nl

Voor meer inlichtingen mail info@ridebythesea.nl of via 06-16600022 > Corné Dus als u er nog lekker tussenuit wilt in eigen land, dan zien we uw reactie graag tegemoet!

 

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00