Wederom een vol geboekt weekend bij Groepsaccommodatie Ride By The Sea in Zeeland. Dit door het Kustmarathonweekend in Zoutelande. Alle accommodaties bezet door deelnemers van dit jaarlijkse event!

Meer dan 1500 hardlopers verschijnen vandaag aan de start in Burgh-Haamstede voor de twaalfde Zeeuwse Kustmarathon; volgens deelnemers de zwaarste en mooiste van Nederland. Om 12.00 uur worden ze weggeschoten in Burgh voor een wedstrijd over ruim 42 kilometer. Aansluitend is om 12.30 de start van de MiniMarathon.

Onze eigen Corné fietst met maat Danny en collega Kees de kustmarathon op de MTB (55 km).

Fietsen door de Zeeuwse duinen en over het Zeeuwse strand en genieten van de schitterende omgeving van duin en strand! Weekend met talloze activiteiten, dat ook zeer veel toeristen naar Zeeland trekt.

Kustmarathon Zeeland op tv, internet en radio
Omroep Zeeland doet dit jaar weer verslag van de Kustmarathon Zeeland op radio, televisie en de website www.omroepzeeland.nl/marathonzeeland. Volg ook deze liveblog met het laatste nieuws, tweets en video’s. In de radio-uitzending en in Zeeland Nu op zaterdag en zondag schakelen ze live naar de verslaggevers langs de route en in Zoutelande.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00