Onze groepsaccommodatie, Chalet voor 10 personen, tussen Koudekerke en Dishoek van eigenaars Petra & Corné van Ride by the Sea is genomineerd voor de ”heerlijkste groepsaccommodatie’’ voor 2019. Deze onderscheiding wordt uitgereikt door vakantiehuizen website heerlijkehuisjes.nl. Met de verkiezing wordt aandacht gevraagd voor enthousiaste vakantiehuiseigenaren die hun gasten een buitengewoon goed vakantieverblijf bieden. De nominatie is verkregen op basis van het gemiddelde over alle gastbeoordelingen van het afgelopen vakantiejaar.

Genomineerden hebben op basis van echte gastbeoordelingen minimaal het cijfer 9 gescoord. De beoordeling gaat onder andere over gastvrijheid, de faciliteiten en de prijs-/kwaliteitsverhouding. In totaal zijn er 9 vakantiehuizen en 9 groepsaccommodaties genomineerd. Op 1 februari wordt per categorie duidelijk wie er op basis van gastbeoordelingen én publieksstemmen de regionale winnaars zijn. Tot die tijd kan er op https://www.heerlijkehuisjes.nl/verkiezing/heerlijkste-huisje  worden gestemd. Op 26 februari wordt in de landelijke verkiezing bekend welke regiowinnaar de titel heerlijkste groepsaccommodatie 2019 krijgt.

Op heerlijkehuisjes.nl zoekt en boekt u uw ideale vakantiehuis of groepsaccommodatie. Met meer dan 2.500 unieke vakantiehuizen in Nederland, Duitsland en België, vindt een elk wat wils. Het aanbod varieert van bijzondere vakantiehuizen en groepsaccommodaties van particuliere eigenaren tot knusse bungalows op de bekende vakantieparken. Daarnaast vindt u dagelijks scherpe aanbiedingen in het last-minute aanbod.

STEMMEN

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00