Gratis Wifi

Op vakantie in Zeeland en dan geen mogelijkheid voor Wifi, dat valt eigenlijk niet meer weg te denken. Accommodaties moeten tegenwoordig een goede Wifi voorziening hebben, want de potentiële gasten zoeken hier nu eenmaal een accommodatie op.

Ook op Ride by the Sea hebben we hierop een kwaliteitsslag gemaakt !

Sinds vorige week hebben wij een perfect Wifi-netwerk, geschikt voor alle gasten. Dus ben je op zoek naar een Groepsaccommodatie of vakantiehuis aan de Zeeuwse kust ? Wij hebben gratis Wifi voor onze gasten!

Zo kunt u tijdens uw verblijf, nabij het Dishoekse strand, gelegen op een schitterende locatie tussen Vlissingen en Zoutelande op de hoogte blijven van wat er buiten uw vakantie, weekend afspeelt, of kijken wat er zoal in de regio te doen of actueel is. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om tijdens uw verblijf nog even de email te checken, of nog voor t werk wat mails te beantwoorden of zelfs nog online een studie en/of cursus bij te houden. Onze rustgevende locatie onder aan de duinen van Dishoek in Zeeland biedt deze geschikte mogelijkheden.

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00