Terras-van -het-guesthouseAfgelopen weekend was het weer erg gezellig op onze Ranch. Alle groepsaccommodaties zaten vol en er werd volop genoten van het mooie weer en de rust op onze locatie. Op het terras van de groepsaccommodatie werd volop genoten van de zon door de dames en de heren vermaakten zich met het spelen met de kinderen in een opblaaszwembadje en op de trampoline of het invullen van een puzzelboekje onder het genot van een biertje.

Clinic130707-03Ondertussen gaf gerenommeerd Western Trainer Patrick van Coninckxloey een Clinic aan een groep enthousiaste Westernruiters in onze rijbak en hadden we ook de mechanische koe weer opgehangen voor een enkele enthousiaste Cowgirl. Ook na de Clinic bleef het nog lang gezellig op het terras voor “De Grote Schuur” en werd er nog druk nagepraat over de ervaringen van de dag en over het mooie weer.

Wij hopen u ook snel eens te mogen begroeten op ons mooie familiebedrijf voor een groepsvakantie of voor een drankje of een ijsje op het terras.

Groetjes,

Corné, Petra, Merijn, Minne en Jitte Nieuwkerk

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00