De Lente staat voor de deur!

De astronomische lente begint in Nederland op 20 maart dit jaar en dan verandert het weekend van 23 op 24 maart ook de tijd nog en dan is het voor het gevoel alweer lente! In de lente ontwaakt de natuur, met fluitende vogeltjes, dieren die weer in de wei staan en frisgroene bladeren aan de bomen. Het lijkt er nog niet op met al die buien, maar de lente staat toch echt voor de deur.

Precies wanneer de lente begint, breekt deze week een periode met kalm lenteweer aan. Aan het eind van de week worden lentetemperaturen bereikt met 15 graden of meer. Om het lentegevoel compleet te maken laat de zon zich regelmatig zien, dus ideaal om heerlijk buiten te zijn en na een frisse wandeling of fietstocht een drankje te nuttigen op een terras.

Ride by the Sea is gelegen tussen Middelburg, Vlissingen en Zoutelande, dus heel centraal en aan de wandel en fietspaden. Dan ook nog eens op slechts 800 meter van het Zeeuwse strand, dus ook dat geeft de mogelijkheid om te ontspannen. Zeker met de mooie weersverwachtingen van deze week is het genieten aan de Dishoekse kust! Wanneer u een week of weekend weg in het voorjaar boekt heeft u een fijn vooruitzicht naar een paar heerlijke dagen vakantie.

Tips om te bezoeken zijn zeker ook Domburg en Veere, maar wat denkt u van een lekkere wandeling is de bossen/duinen van Oostkapelle. Of het bewonderen van de pasgeboren lammetjes op de kinderboerderij in Middelbrug. Maar ook heel speciaal is een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, met de mogelijkheid om zeehonden te spotten tijdens een zeehondensafari.

Ride by the Sea biedt met verschillende mogelijkheden in accommodaties voor ieder wat wils. Of u nu een Groepsacccommodatie, een Vakantiehuis of Appartement zoekt, dat hebben wij in ons aanbod.

Bezoek onze site www.ridebythesea.nl om deze mogelijkheden te bekijken of bel naar 06-16600022.

Vier de lente in Zeeland en welkom op Ride by the Sea!

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00