Er is de afgelopen periode weer hard gewerkt op de ranch ! Met hulp van Igor van Zweden, Huub Adriaanse, Oscar Peeters en Wim Nieuwkerk (sr) mag het resultaat er zijn !

Geheel vernieuwde en grotere stallen, zodat we ook de grotere vakantiepaarden kunnen stallen. Vakantie met uw eigen paard, waar we ons meer op willen richten met onze Westernmanege, zowel grotere groepen met paarden en individuelen kunnen bij ons terecht !

De stallen zijn opgeschilderd door Petra, Ellen Bostelaar en Lindy van der Hoeven, het resultaat mag er wezen ! Onze eerste gasten komen deze week op paardenvakantie en genieten van onze nieuwe faciliteiten aan de Zeeuwse kust.

Gelegen aan het ruiterroutenetwerk over heel Walcheren, is het de perfecte locatie voor paard en ruiter. Tussen Vlissingen en Zoutelande, op een steenworp afstand van strand en bospaden.

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00