Ook dit jaar vindt weer hét  food feestje in Koudekerke plaats, namelijk het FoodTruckers Festival by the Sea! Ben jij er ook bij in het eerste weekend van augustus? 

Voor ieder wat wils!

Op dit Food feestje komen de heerlijkste (wereld)gerechtjes en drankjes uit mobiele keukens zoals Mexicaanse hapjes, Spaanse gerechtjes, burgers, Luikse wafels en de allerlekkerste boerenfriet mag hier uiteraard niet ontbreken!

Onder het genot van verschillende live bandjes zoals WoodWorks en The Wieners spelen de kids ondertussen gezellig op speelkussens, kunnen ze pony rijden of laten zij zich schminken! En onze DJ maakt dit food feestje helemaal compleet!

Ben jij er bij 2, 3 & 4 augustus?

Vorig jaar hebben wij optimaal genoten van dit knusse, fijne FoodTruck Festival by the Sea! De kids vermaakten zich onwijs en wij aten ons buikje vol aan een variatie aan gerechtjes, deden een drankje met vrienden en de sfeer was lekker chill. 

Wij hopen dit jaar weer van dit feestje te genieten, lekker te eten, mee te zingen met de live muziek en plezier te maken!

Ga jij ook naar dit culinaire feestje? Doen! Het is absoluut een bezoekje waard. Klik hier voor meer informatie. 

Have fun, enjoy en alvast eet smakelijk!  

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00