Ons Guesthouse heeft 2 ingangen, via de doucheruimte welke beschikt over twee douches, één badkamer met extra douche (welke is aangepast voor rolstoelgebruikers) en drie toiletten. Aan de lange gang liggen zes slaapkamers met elk een eigen wastafel. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse boxsprings. Aan het eind van deze gang ligt de gezellige eetkamer voorzien van een grote eettafel, hier komt de 2e ingang in uit. Via de eetkamer komt u in een ruime zitkamer, incl. TV. De ruime keuken is voorzien van alle huishoudelijke apparatuur inclusief een vaatwasmachine en een grote koelkast om de voorraden te kunnen koelen.

Ons Guesthouse heeft een eigen terras, die vanuit de eetkamer met openslaande deuren is te bereiken. Alles is op basis van zelfverzorging. De mogelijkheid bestaat tot het uitbreiden van deze accommodatie met het
huren van de inpandige knusse Studio, voor max 2 personen.

De Studio beschikt over een eigen keukentje, douche en toilet, verder nog een slaapkamer op de 1e verdieping.
Ook is er de mogelijkheid om deze gehele verblijfsaccommodatie te gebruiken voor kamerverhuur (logies + ontbijt).

Ride by the Sea heeft groepsverblijven voor meerdere doelgroepen geschikt, zoals; jonge gezinnen, ouderen, vakantie met uw woongroep, backpackers, (sport)verenigingen, familieweekenden en/of reünies, maar ook faciliteren wij diverse trainingen en coachings.

U kunt ons vinden tussen Koudekerke en Dishoek aan de Wielemakersbaan, een zijweg van de Strandweg. Wij zijn gelegen op het zeer uitnodigende Walcheren, één van de grote trekpleisters van Zeeland. Met de fiets-, wandel- en ruiterroutes ‘ naast ‘ de deur en op slechts 4 km van Zoutelande. Op ongeveer 800 meter liggen de meerdere duinovergangen van Dishoek, met daarachter de kilometers lange zandstranden. Bijna iedere duinovergang heeft een strandtent, waar u na een bezoekje aan het strand nog een versnapering kunt nuttigen. Heerlijk genieten van de rust en het wijdse zicht, met de vele mogelijkheden. Diverse sportmogelijkheden, als paardrijden, hardlopen, mountainbiken, voetbal, , etc.

Ride by the Sea is een sfeervol en gezellig familiebedrijf, waar u voor een
weekend en/of vakantie heerlijk kunt uitwaaien aan zee of gewoonweg lekker
kunt genieten van het mooie Zeeland.

Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus. Om uw vragen centraal te beantwoorden, hebben wij een speciale pagina ingericht waar u terecht kunt.

Deze pagina kunt u vinden door op deze link te klikken.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Popup Sluiten

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00