December is in al zijn hevigheid los gebarsten, winterse omstandigheden in Nederland, de laatste loodjes van het jaar 2017. Op naar de Kerst en daarna Oud & Nieuw, waarbij onze Groepsaccommodaties weer geboekt zijn in deze speciale periode.

Op Ride by the Sea komen evenals de voorgaande jaren de boekingen voor het nieuwe seizoen in een rap tempo binnen. Onze accommodaties, met name de Groepsaccommodaties, maar ook ons Boerenhuis en Appartement hebben de interesse van veel groepen als families en/of samengestelde gezinnen. Veel mensen zullen ook in het nieuwe jaar weer  naar Zeeland trekken. Gaat u niet skiën dan biedt Zeeland wellicht een uitkomst om er ff op uit te gaan. De Zeeuwse kust met zijn vele mooie locaties, duinen en rust ! Quality time, genieten van de zeeuwse buitenlucht en samenzijn staan hierbij centraal. Samen plezier maken, herinneringen uitwisselen en nieuwe herinneringen creëren. Deze multigeneratie vakanties draait het om vakanties met de hele familie: opa’s en oma’s, ouders en kleinkinderen. Opa’s en oma’s hebben tegenwoordig een goede gezondheid, zijn reislustig en hebben tijd. Ook niet heel onbelangrijk dat ze ook meestal in staat zijn om de rekening te betalen…. De jongere generatie is opgegroeid met het internet en bepaalt vaak waar de vakantie naartoe gaat. Met onze Groepsaccommodaties springen we in op deze (multigeneration travel) trend en zijn een perfect verblijf voor uw ideale familievakantie. Onze omgeving leent zich daar in het bijzonder voor, naast het strand, maar ook gelegen tussen de steden Middelburg en Vlissingen, maar ook naar de rustieke trekpleisters als Veere en het toeristische Domburg.

Is uw keuze nog niet gemaakt, dan bent u altijd van harte welkom op Ride by the Sea, een familiebedrijf gelegen tussen Koudekerke en Dishoek op loopafstand van het strand.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00